Word jij ons nieuwe bestuurslid met een groot netwerk in Amsterdam en ondernemerservaring?

Voor het bestuur van Stichting Vrienden van Confuus zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer die bereid en in staat is om de benodigde energie en tijdsinvestering aan de functie te besteden. Wil jij jouw ervaring delen met een sociale onderneming die naast sociaal meer ondernemend wil worden? En draag je graag bij aan de ontwikkeling van een gezonde onderneming? Dan zijn we op zoek naar jou!HVO 031

Over Stichting Vrienden van Confuus
Taart bakken maakt gelukkig en iedereen kan het leren. Daarom bieden wij mensen die (tijdelijk) arbeidsongeschikt zijn de kans om weer aan de slag te gaan door samen te bakken. Al bakkend kunnen zij hun problemen even achter zich laten op een veilige plek waar ze zich thuis voelen. Stichting Vrienden van Confuus is in het leven geroepen – naast de eenmanszaak Confuus – om de belangen te behartigen van de medewerkers die in de bakkerij Confuus werkzaam zijn door training en begeleiding. Confuus streeft ernaar om de reguliere kosten te financieren uit de omzet uit de verkoop van taarten. Via Stichting Vrienden van Confuus wordt aanvullende subsidie aangevraagd voor sociale projecten die worden uitgevoerd naast de reguliere activiteiten.

Werkzaamheden
Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de juiste en correcte besteding van subsidiegelden. Met een positieve en kritische instelling werk je mee aan het neerzetten van een financieel gezonde organisatie. Je denkt mee over en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en de koers van de stichting en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Met jouw netwerk en kennis ben je een aanvulling voor het team.

Over jou
Het bestuurslid dat wij zoeken:

  • heeft kennis van en inzicht in de juridische processen van een bedrijf
  • heeft toegang tot groei- en subsidiemogelijkheden
  • onderschrijft de doelstellingen en draagt dit uit
  • zet zijn/haar netwerk graag in t.b.v. projecten van Stichting Vrienden van Confuus

De gemiddelde belasting van de bestuursfunctie is 2-4 uur per maand. Het bestuur en de directie komen 3 tot 4 keer per jaar samen.

Wij biedenIMG_2645

  • een enthousiast en betrokken bestuur;
  • een inspirerende en groeiende organisatie;
  • een omgeving waar je je passie en kwaliteiten in kunt zetten en die verder kan ontwikkelen;

Interesse?
Heb je interesse in de bestuursfunctie? We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 19 november 2018 via info@confuus.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Griët Bos via 06 – 4989 8246.

Liever een andere functie in het bestuur? Zie ook: penningmeester en creatief brein