Over Confuus

Confuus maakt eigentijdse taarten. Het is ons ideaal om taarten te bakken die passen in een gezonde leefstijl. We bakken suikervrije taarten en veganistische taarten (zonder dierlijke producten) maar ook heerlijke ‘ongezonde’ taarten.

Mocht je speciale (diëet)wensen hebben, dan kunnen de taarten daarop aangepast worden (glutenvrij meel, vrij van geraffineerde suikers, veganistisch). Neem hiervoor minimaal een week van te voren contact met ons op.

De taarten van Confuus worden gemaakt door mensen met een verhaal. Zij kunnen om welke reden dan ook geen betaald werk doen. Het komende jaar zullen we de verhalen van alle medewerkers plaatsen op de website.

Confuus is een droom die werkelijkheid aan het worden is. Deze droom is ontstaan door een combinatie van mijn passie voor bakken en de leegstand in de buurt (Confuciusplein in Amsterdam). Het is nog steeds mijn wens om een een taartenwinkel te openen op of in de buurt van het Confuciusplein.

Confuus is een eigentijdse en huiselijke ontmoetingsplek voor iedereen. In de keuken is het een zoete inval van mensen die Confuus een warm hart toedragen.

Ik hoop dat je aan de taarten van Confuus denkt als je een feestje hebt! En we komen de taarten bezorgen met onze bakfiets. Gemakkelijk. En je trakteert op taart met een goed gevoel…

Groetjes, Griët

verhaal doos